Be Bit

<!DOCTYPE Over ons>

Coming soon

Technologie speelt een gigantische rol in de wereld van nu. Of je nou in de trein zit, op de wc, in de sportschool of in de dierentuin: je komt er mee in aanraking. Maar de technologie waarmee je in aanraking komt, ontwikkelt zich op een zeer hoog tempo. De studenten van BIT volgen dit proces van innovatie en zijn heel nieuwsgierig naar wat dit de toekomst gaat brengen.

BIT Students is een non-profit organisatie die bestaat uit 38 IT-studenten die nét iets meer uitdaging zoeken tijdens hun studiefase. Onze studenten werken niet zomaar bij BIT, zij runnen BIT. Ons doel is om onze kennis tot leven te brengen in een professionele werkomgeving. Dit doen we door aan MVP’s, jumpstarts en startup-projecten te werken. Deze projecten worden ons aangereikt door hele vette opdrachtgevers, waar we nauw mee samen werken. Een goed samenwerkingsverband met het bedrijf waarvoor wij het project ontwikkelen is van groot belang. Zo creëren wij een resultaat waar beide partijen gelukkig van worden. En dat is wat wij graag zien!

Als BIT’ter heb je je eigen speelveld en je draagt hiervoor je eigen verantwoordelijkheid. Je bent flexibel in je indeling, want we vertrouwen op elkaars zelfkennis! Dit betekent echter zeker niet dat jij de enige speler bent: BIT is een team. Hoe deze verbintenissen werken is goed terug te zien in onze gildes, niemand werkt alleen, je bent altijd verbonden aan een mede-BIT’ter. Op de teampage kun je precies zien hoe de gildes werken! Wij geloven dat door samen te brainstormen, te sparren en te analyseren, we unieke resultaten kunnen creëren. De technologie is in beweging, BIT is in beweging, de wereld is in beweging.

Wij werken vanaf Collab, op de Wibautstraat en vanaf de Start-up Village, op Science Park. Het staat je echter volledig vrij om je woonkamer, boomhut of zeilschip eventueel ook tot kantoor te bombarderen! Wij groeien en zijn dus altijd op zoek naar toekomstige BIT’ters. Als BIT’ter ben je student en heb je ervaring met programmeren, kun je je vinden in onze nieuwsgierigheid en sla je met plezier samen met ons een biertje achterover tijdens het gezamenlijke diner op maandag!

Klik hieronder op de ‘Be BIT’-knop en word BIT’ter!

The student hotel

student-hotel

Science park

science-park